Werken bij ons

Werken bij ons

Wil je werken voor het spannendste en lekkerste ijsmerk van de wereld?

Stagiaires
IJs maken is een vak apart. Een echt ambacht dat je bij ons kan leren. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de volgende generatie ijscomponisten en helpen je graag een stapje hoger op. Neem contact met ons op als je ons team wilt komen versterken.

Productie medewerkers
Wij zijn op zoek naar enthousiaste productie medewerkers die een passie hebben voor koken en verse producten. Heb je verantwoordelijkheidsgevoel en hou je van aanpakken en doorwerken. Ben je netjes en gedisciplineerd? Graag ontmoeten we je voor een nadere kennismaking.

Ambassadeur in het Grunschnabel promotieteam
Wij zijn op zoek naar enthousiaste, verantwoordelijke, representatieve en communicatief vaardige ambassadeurs die ons helpen ons ijs op verkooplocaties te promoten.

Ambassadeur voor het Grunschnabel promotieteam (m/v)
Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan naast je studie? Wil je werken voor het spannendste en lekkerste ijsmerk? Vind je het leuk om op pad te zijn? Wij zijn op zoek naar enthousiaste, verantwoordelijke, representatieve en communicatief vaardige ambassadeurs. Aanpakkers, met een liefde voor lekkere dingen, die met regelmaat op zaterdag beschikbaar zijn en die het leuk vinden om op diverse locaties in het land te werken.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij wellicht de aangewezen persoon om als Ambassadeur het Grunschnabel promotieteam te komen versterken!

Wat doe je als Grunschnabel Ambassadeur?
Je gaat op verschillenden locaties in het land het ijs van Professor Grunschnabel promoten door middel van sampling acties. Je laat mensen ons ijs proeven en vertelt het verhaal achter dit bijzondere ijsmerk. Je ondersteunt daarmee onze verkooppunten.

Voordat je op pad gaat, krijg je van ons een training en een kijkje in de keuken van de Professor.

Enthousiast geraakt? Mail je CV met foto en motivatie naar events@grunschnabel.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.