Nieuws

Nieuws

Het diervriendelijkste ijsje van Nederland

Vanaf deze maand is Professor Grunschnabel ijs ook te koop bij Artis. Uiteraard zijn we daar apetrots op. Niet alleen is ons ijs het diervriendelijkste ijsje van Nederland. Ook vullen de avontuurlijke filosofie van Artis en de cosmopolitische klantengroep van Professor Grunschnabel elkaar perfect aan. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking, met veel fruit, kokos en andere lekkernijen!!

Kayla Itsines loves the Professor

Uiteraard namen we deze uitnodiging graag aan: the Glamour Health Challenge. Een fantastisch evenement dat door het blad Glamour georganiseerd werd in de Jaap Eden Baan in Amsterdam. Vol guilty pleasures en healthy snacks. Daar horen wij bij !! Met veel plezier hebben wij hier een grote groep fanatieke ‘healthies’ kennis laten maken met ons ijs. Doordat we 100% plantaardig zijn, bevat ons ijs bijna de helft minder calorieën dan gewoon roomijs. Dat scheelt natuurlijk heel wat uurtjes in de sportschool. Met een goede bootcamp van fitness-celeb Kayla Itsines , die ook van de partij was, hoef je je overigens sowieso nergens zorgen over te maken.

Professor Grunschnabel bij Albert Heijn

Vanaf vandaag is Professor Grunschnabel ijs te koop bij meer dan 700 Albert Heijn vestigingen in Nederland en België. Daarnaast is ons ijs ook via Appie.nl te bestellen. In de kleinere winkels liggen we in het schap met Framboise Extase en Chococolate. In de grotere winkels hebben we daarnaast Brasil Basil Lime, Banana Bahiana, Indian Winter, Snow White en Mama Mango. Met deze stap is ons ijs nog bereikbaarder is geworden voor onze groeiende klantengroep. We hope you enjoy !

Parade 25

Net als voorgaande jaren is Professor Grunschnabel er weer bij: De Parade!! Dit jaar leveren wij al het ijs op dit bijzondere evenement en daar zijn we trots op. Uiteraard hebben wij ook weer extra ons best gedaan een bijzondere slush mix te ontwikkelen, speciaal voor de Parade. We houden het nog even geheim, maar weten zeker dat het smullen wordt. Daarnaast zijn we er met onze vele smaken, naast onze aardbei met hete pepertjes zijn we er met nog vele andere verrassingen. Voldoende reden om langs te komen dus!

Rotterdam: 18/28 juni
Den Haag: 3/12 juli
Utrecht: 17 juli/02 augustus
Amsterdam: 7/23 augustus

Blije mensen met een allergie

Eind mei stonden wij op de jaarlijkse Allergiebeurs. Thema: Heerlijk genieten en een happy lifestyle! Professor Grunschnabel ijs is niet alleen super lekker. Ook is het 100% lactose en gluten vrij. Uiterst geschikt voor mensen met een koemelk- of gluten allergie, de wij dan ook graag happy maken met onze overheerlijke smaken. De gelukkigste bezoeker van de beurs won een bezoek aan het Professor Grunschnabel Ice Laboratory. Daar doet de Professor een paar geheimen uit te doeken.

Luchtkussen festival Den Haag

Dat je van luchtkussenspringen het warm krijgt dat staat wel vast. Op een druk bezocht festival in Den Haag konden wij gelukkig met ons ijs de node verkoeling brengen. Niets is zo dankbaar als kinderen die smullen van ons overheerlijke ijs !!

Professor Grunschnabel op de “Onkruidbeurs”

Op 17 maart 2015 zal Professor Grunschnabel voor de 6e keer op inmiddels beroemde onkruidbeurs in Houten aanwezig zijn. Het is de 35ste editie van de beurs. Sinds 2013 naam is de veranderd en heet de beurs de Lotusbeurs. What’s in a name? Het zal je niet verbazen dat wij de oude naam ook mooi vonden. Hoe dan ook, wij zijn erbij! Tot dan!

Mercurs Smaakmakers

Het thema van MERCURS 2014, het belangrijkste tijdschriften evenement van Nederland, is Smaakmakers aan Tafel. Dan is er natuurlijk maar één ijsmerk goed genoeg om het toetje ter verzorgen! Juist ja. U raadt het al! See you there?

Professor Grunschnabel LOVES Chicks Love Food

Op de foto zie je Elise van Chickslovefood.com genieten van een Grunschnabeltje bij de ijscowagen tijdens de press event op de Parade (alweer een tijdje geleden, dus alweer heel binnenkort!!)

Professor Grunschnabel is natuurlijk dol op mensen die weten wat lekker is! And we all love a girl with an appetite, don’t we??!!

Te gast bij Paul van Liempt

Op Maandag 3 december was Professor Grunschnabel te gast bij Paul van Liempt van BNR Nieuws. Een vrolijk interview, al zeg ik het zelf. Paul zat live op de radio ons ijs te proeven. Het was een barre dag met sneeuw… Gelukkig vond hij wat warmte in Parade-hit Fresas del Habanero ijs, aardbei met Madame Jeanette. Hij vond het zowel lekker als heet.

Voor het geval je nieuwsgiering bent maar het interview hebt gemist, het is alsnog te beluisteren via de website van BNR. Klik hier.