History

History

Professor Grunschnabel werd in 2003 opgericht door Pepijn Ornstein. Zijn liefde voor voedsel en voor koken en lekker eten deed hij op in Brazilië, waar hij opgroeide, en in Azië waar hij na zijn studie veel reisde.

Hieronder enkele mijlpalen. De rest is history:

  • De eerste erkenning voor onze gedurfde smaken komt onmiddellijk van het publiek van De Parade (2003)
  • Professor Grunschnabel ijs wordt opgenomen in het assortiment bij de eerste grotere retailketens in Nederland (Toko Dun Yong en Ekoplaza)
  • Formele erkenning op het hoogste culinaire niveau met het winnen van de landelijke prijs Smaakvol 2009 (toegekend door sterrenkok en juryvoorzitter Jonnie Boer (De Librije, Zwolle))
  • Landelijke distributie in bijna 250 verkooppunten in Nederland via onze distributeur IJSexpress (2012)
  • Eerst stap naar het buitenland in Frankrijk en België (2013)
  • Professor Grunschnabel ook verkrijgbaar in Duitsland en in Zweden (2013)
  • Uitbreiding distributie naar bijna 1000 verkooppunten (2014)
  • Certificering van onze productie locatie FSSC 22000, ISO (2014)